Contact Contact

Kennismaken?

MIJN CONTACTGEGEVENS

Adres

Astaweg 13 – 7345 DN  Wenum Wiesel

Wil je vrijblijvend kennismaken? ik kom graag een kop koffie drinken en mijn toegevoegde waarde uitleggen.

Telefoonnummer

(06) 28 52 31 15

Mail

j.nokkert@ivirtualize-it.nl

CONTACT FORM

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Mijn dienstenMijn diensten

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN

Virtualisatie Specialist

Advies
Ontwerp, Beheer en Migratie
Citrix XenServer
XenApp
XenDesktop
VMware vSphere
Microsoft Hyper-V
Cloud oplossingen

Server Virtualisatie

Fysieke naar virtueel
Ontwerp en bouwen
Beheer

Desktop virtualisatie

Ontwerp en bouwen Virtual Desktop Infrartucture (VDI)
Beheer

Applicatie virtualisatie

Citrix XenApp
Microsoft App-V
On-premise software ontsluiten op mobile devices. Bijvoorbeeld CAD applicaties op een iPad.

Beheer Microsoft platformen

Windows 2008 R2, 2012 R2
Microsoft Active Directory
Exchange 2010, 2013
Windows 7, 8.1, 10
Fileshares datas en beveiligingstructuren

Trouble shooten & Problem manager

Structuur aanbrengen in complexe IT vraagstukken
Inzicht creeëren in afhakelijkheden
Problemen localiseren en indentificeren en bieden van oplossingen

IT Advies op maat

Analyse huidige IT situatie
In kaart brengen van uw bedrijfsprocessen en informatie behoefte
Uw informatie behoefte vertalen naar functioneel & technisch ontwerp
Migratie advies van huidige naar nieuwe situatie

IT management

Incident management
Change management
Problem management
Project management

Over mijOver mij

IT specialist in hart en nieren
Jeroen nokkert

Een gepassioneerde IT specialist die zich graag vast bijt in IT vraagstukken en projecten. Kennis en ervaring, draagvlak creëren, een goed plan en een eerlijke planning zijn essentieel bij het uitvoeren van IT projecten en migraties. Dit zijn mijn competenties en dat laat ik ook u graag zien.

Heeft u een IT migratie project of een IT vraagstuk, neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak. Ik overtuig u tijdens een kop koffie graag van mijn toegevoegde waarde.

 

MIJN VERHAAL

Zijn open houding en duidelijke uitleg hebben er voor gezorgd dat wij onze nieuwe werkomgeving snel begrepen en de nieuwe manier van werken snel 'eigen' konden maken. Jeroen heeft de migratie in onze praktijk gecoördineerd en uitgevoerd. De migratie is prettig en zonder problemen verlopen. Na de migratie heeft Jeroen ons begeleid in het werken met en inrichten van onze nieuwe omgeving.

Martine Annink-Langeveldt
Martine Annink-Langeveldt
Praktijkmanager Praktijk voor Parodontologie en Implantologie Arnhem

Office 365 werkt dankzij Jeroen als een speer

Arjan Wiertz
Arjan Wiertz

Ik heb Jeroen leren kennen als een hard werkende professional. Als hij een klus aanpakt dan doet hij dat met volle focus en aandacht. Er is dan maar weinig dat hem dan tegenhoudt om zijn werk netjes en volgens afspraak op te leveren. Van heldere, toegankelijke communicatie met klanten tot en met het aansturen/aanjagen van collega's die dit nodig hebben. Op basis van mijn ervaringen durf ik te zeggen dat Jeroen een echte team-player is die sfeer en motivatie binnen een team direct en indirect een positieve impuls geeft. En met een gemotiveerd team is in mijn ogen toch wel de basis voor het behalen van mooie resultaten.

Egon Kastelijn
Egon Kastelijn
Egon Kastelijn Lead IT Consultant at Alliander

REVIEWS

 • 0%
  Microsoft Windows 2008 R2
 • 0%
  Microsoft Active Directory
 • 0%
  Citrix XenApp 6.5 Administrator
 • 0%
  Citrix XenServer 6.5
 • 0%
  VMware Certified Professional
 • 0%
  RES Workspace Manager
 • 0%
  Microsoft Application Virtualization (APP-V)
 • 0%
  Microsoft Windows 2012
 • 0%
  Microsoft Windows Exchange 2013 R2
 • 0%
  Microsoft Windows Exchange 2010
 • 0%
  Citrix XenDesktop 7.6
 • 0%
  AppSense, Application en Environment manager, Personalisation
 • 0%
  Microsoft System Center Configuration Manager
 • 0%
  Trouble shooting
 • 0%
  Gestructureerd
 • 0%
  Doel en oplossing gerich
 • 0%
  Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • 0%
  Zelfstandig werken
 • 0%
  Communicatieve en informatieve vaardigheden
 • 0%
  Change management
 • 0%
  Incident management
 • 0%
  Problem management
 • 0%
  Project Management
 • 0%
  Nederlands in woord en geschrift
 • 0%
  Engels in woord en geschrift

MIJN COMPETENTIES

Gelukkige klanten
0
IT uren uitgevoerd
0
Koppen koffie
0
IT tickets opgelost
0
01/8/16 - heden2016 - heden

ICT Expert Citrix bij DICTU Ministerie van Econimische Zaken (ZZP)

Als ICT Expert Citrix participeer ik in projecten, ontwikkel standaarden en zorg voor kwalitatief hoogstaande werkplek oplossingen. Ik geeft sturing aan een team van gedreven Citrix specialisten en treedt op als brug tussen IST en SOLL situatie. Uiteraard ben ik bekend met de geldende besten recommended practices. Volg de ontwikkelingen in de End-User computing wereld op de voet. Treedt op als Citrix Subject Matter Expert, als sparring partner voor product managers, solution architecten en informatie beveiligingsspecialisten. Ben mij hierbij bewust van mijn rol binnen de publieke sector en ik kan overtuigend zijn wanneer dat nodig is. Daarnaast is mijn brede technische kennis een must voor deze fucntie omdat de diensten zich niet beperken tot alleen Citrix producten. Te denken valt aan diverse besturingssystemen, hardware, netwerkcomponenten, storgae oplossingen, user devices en security.

Ik maak mij sterk voor een goede gebruikerservaring op grote omgevingen die aan de hoogste kwaliteits- en veiligheids normen voldoen. Neem verantwoordelijkheid en geef leiding aan een team van Citrix specialisten.

Als ICT-expert lever ik een bijdragen op het gebied van meerdere complexe producten en diensten. Draag zorg; voor technisch goed werkende en samenwerkende ICT-componenten; voor preventief, adaptief en correctief uitgevoerd onderhoud op ICT-componenten; voor ongestoorde technische installaties; voor oplossingen in geval van calamiteiten; geef adviezen voor verbetering van ICT-componenten onder meer door kwaliteitstoetsen, lever bijdragen in R&D-/ontwikkelprojecten en aan verbeterde normen,  standaarden en richtlijnen en lever een bijdrage aan een professionele technische kennisuitwisseling. Tevens houd ik mij met hands-on activiteiten bezig zoals hieronder beschreven.

01/7/16 - 1/8/162016 - 2016

Citrix Specialist bij DICTU Ministerie van Econimische Zaken (ZZP)

DICTU, onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken, is een van de grotere ICT-dienstverleners. DICTU houd zich bezig met het ontwikkelen en beheren van systemen en applicaties, het beheren van datacenters en de dienstverlening voor ruim 14.000 werkplekken en 13.000 devices. Binnen het Citrix Team ben ik mede verantwoordelijk voor het oplossen van tweede en derdelijns incidenten, het uitvoeren van changes en trouble shooten van problemen op ca. 300 Citrix productie en ca 200 Citrix test servers verdeeld over meerdere farms.

01/3/15 - 01/6/162015 - 2016

Teamcoördinator Windows / Citrix Beheer Reclassering Nederland

Reclassering Nederland draagt actief bij aan de veiligheid van de samenleving door het voorkomen van criminaliteit en het terugdringen van recidive. Binnen de afdeling I&A ben ik verantwoordelijk voor het beheer van het Microsoft / Citrix platform voor ca 4000 eindgebruikers verdeelt over 3 reclassering organisaties (Reclassering Nederland, Leger des Heils en SVG. Als Teamcoördinator vervul ik een meewerkend voorman rol. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het oplossen van tweede en derdelijns incidenten, het uitvoeren van wijzigingen en het realiseren van projecten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van de werkzaamheden binnen mijn team (6 fte’s) en participeer ik in diverse management overleggen.

maart 20162016

Vervanging Windows 2003 SBS Ergolift B.V.

Ergolift is een gespecialiseerd bedrijf in het ontwerpen en bouwen van gevelonderhoudsinstallaties. Computersupport Apeldoorn heeft mij gevraagd als technisch projectleider voor het vervangen van hun Windows 2003 SBS omgeving.

01/07/13- 01/02/152013 - 2015

Netwerk- systeembeheerder Cogas B.V.

Cogas B.V. is de netwerkleverancier van Twente. Binnen de afdeling IM/ICT hield ik mij bezig met het beheer van de ICT infrastructuur. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestonden uit het oplossen van tweede en derdelijns incidenten, het uitvoeren van wijzigingen en het realiseren van projecten. Zo was ik verantwoordelijk voor het beheer van de VMWare 4.1 / 5.5 infrastructuur, de Citrix XenApp 6.5 farm voor z’n 200 eindgebruikers. De Workspace instellingen van de gebruikers werden door mij beheerd binnen RES Workspace Manager 2012, in een later stadium heb ik de migratie naar RES Workspace Manager 2014 uitgevoerd. De XenApp servers werden via Citrix Provisioning aangeboden. Naast boven genoemde infrastructuren beheerde ik eveneens de Exchange mailomgeving, de NetApp SAN, IBM Bladecenter /servers en de Microsoft APP-V 4.5 omgeving. Voor deze laatste was ik de aangewezen persoon voor het maken van de Pacakge. Deze varieerde van IE add-ins tot Grafische applicaties zoals InterGraph.

01/1/10 - 01/6/132010 - 2013

Back Office Specialist bij BosworX B.V.

bosworX B.V. levert totale cloud-diensten voor (semi)overheden, zorginstellingen, woningcorporaties en particulieren ondernemingen. Naar gelang de wensen van de klant worden deze cloud-diensten aangebonden vanuit de het shared server center van bosworX dan wel vanuit de infrastructuur bij de klant zelf. De could-diensten draaien over het algemeen op hypervisors. Naast deze cloud-diensten beheerd bosworX client-server netwerken van diverse klanten.
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het aanbieden (implementeren) van klant specifieke software als cloud oplossing. Onderhoud op cloud-applicaties zoals updates, trouble shooten en changes. Hierbij is het projectmatige werken en goede communicatie met de klant een vereiste. Onderhoud op Citrix Farms, Powerfuse Workspace (Res Powerfuse), SMSPasscode, SafeWord, RIM, online backup, Windows 2003/2008, Exchange 2003/2010 en IIS behoren eveneens tot mijn werkzaamheden.

Bij afwezigheid van de servicedesk coördinator neem ik zijn taken waar en stuur daarbij de servicedesk (5 FTE) aan.

01/12/2009 - 31/12/20092009

Technisch Projectleider bij GemeenteWeb B.V.

GemeenteWeb is een full-service Internetorganisatie voor gemeenten en andere overheden. Het dienstepakket bestaat uit: Webprojecten (Internet, Intranet, digitale loketten); Techniek (ontwikkeling en bouw van applicaties); Gemeenteweb heeft mij gevraagd een analyse te maken van de interne (OTAP) als ook de externe (hosting) ICT infrastructuren en een aanbeveling te doen t.b.v. verbeter punten. Naast deze hoofdtaak heb ik mij bezig gehouden met het plannen van programmeeropdrachten voor de software ontwikkelaars.

01/01/2008 - 31/07/20092008 – 2009

Systeem-netwerkbeheerder/Projectleider Brinkhof Nederland B.V.

Brinkhof Nederland B.V. is een werving, selectie en detachering bureau die zich beweegt in de markt segmenten Bouw, Industrie/Techniek, Infra, Food en Juridisch. De afdeling ICT levert ondersteuning bij het gebruik van de ICT faciliteiten voor Brinhhof Nederland, haar dochter maatschappijen en een aantal externe klanten. Sinds januari 2008 ben ik werkzaam op de afdeling ICT als systeem-netwerkbeheerder/projectleider. Naast deze functie ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de operationele ICT faciliteiten. Als projectleider was ik verantwoordelijk voor het vertalen van de gebruikersvragen naar een opdrachtformuleringen voor leveranciers, onderhandelingen over de kostprijs van de werkzaamheden, planning van de uit te voeren werkzaamheden als ook het bewaken van de voortgang en het eindresultaat.

my blogmy blog

my diary